Formula Dracula

In februarie, Primaria Snagov a organizat un referendum prin care, asa cum sustinea edilul Apostol Musat, locuitorii trebuia sa se pronunte daca sunt de acord sau nu cu construirea unei piste de Formula 3 si a unui centru comercial si de agrement in jurul acesteia.

1 afișare
Imaginea articolului Formula Dracula

Formula Dracula

In realitate, locuitorii au fost intrebati daca sunt de acord "cu schimbarea categoriei de folosinta a unei suprafete de 56 de hectare din islazul comunal, in categoria de folosinta curti-constructii". Nimic despre viitoarea pista de concurs.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici