Fratii de Arme protejati de EvZ

Marti, 8 septembrie, Eveni­men­tul Zilei a incercat sa ne demonstreze ca dezvaluirile lui Sorin Rosca-Stanescu sunt de fapt praf in ochiii ro­manilor. Pana astazi ZIUA nu s-a implicat in aceasta po­veste deoarece nu noi am efec­tuat cercetarile, ci doar Rosca-Sta­nescu care nu mai este angajatul ziarului din mai 2009.

6 afișări
Imaginea articolului Fratii de Arme protejati de EvZ

Fratii de Arme protejati de EvZ

La fel ca alte cotidiene si noi ne-am limitat doar la a anunta ca acuzatiile lui SRS la adresa fratilor Basescu pot fi lecturate pe site-ul jurnalistului. Din cauza faptului ca Ev. Zilei - oficiosul lui Tra­ian Basescu - ne-a acuzat di­rect de santaj la Purcarea, securistul care a importat ilegal ar­mele taiwaneze pentru delaborare la UM Babeni, ne vedem ne­voiti sa ne im­pli­cam, ca ziar de ancheta, in afacerile familiei Basescu, pentru a afla ade­varul. Si cel mai bine este sa lasam faptele si actele sa vorbeasca.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici