Fuga de responsabilitate - sportul preferat al lui Geoană

Din dorinţa de a se arăta preocupat de soarta ţării, când de fapt îl interesează doar propria campanie pentru prezidenţiale, preşedintele PSD a declarat, ieri, că „există, în acest moment, informaţii coerente şi solide care anunţă pericolul ca după Raportul Comisiei Europene din luna iulie să existe, repet, riscul unei tăieri a fondurilor europene pentru Romånia“, a spus Geoană.

4 afișări
Imaginea articolului Fuga de responsabilitate - sportul preferat al lui Geoană

Fuga de responsabilitate - sportul preferat al lui Geoană

El a adăugat că este „un element care are cauze multiple, dar care are ca pretext principal lipsa de reformă în domeniul justiţiei din Romånia“.
„În acest context, decizia partidului nostru este de a trimite cele două coduri, codurile Penal şi Civil finalizate în comisiile speciale ale Parla-mentului, către preşedintele Romåniei, reamintindu-i preşedintelui că a fost cel care a convocat la Palatul Cotroceni o întålnire cu toţi factorii decidenţi, în încercarea de a găsi răspunsurile pentru un raport pozitiv al Comisiei Europene la adresa Romåniei“, a spus Geoană.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici