FUNCTIONAR DIN PRIMARIA SECTORULUI 1, URMARIT PENAL

Un functionar din cadrul Primariei sectorului 1 este urmarit penal de procurorii bucuresteni pentru implicare, alaturi de alte 16 persoane, printre care si nume sonore din lumea interlopa, in mai multe inselaciuni imobiliare.

1 afișare
Imaginea articolului FUNCTIONAR DIN PRIMARIA SECTORULUI 1, URMARIT PENAL

FUNCTIONAR DIN PRIMARIA SECTORULUI 1, URMARIT PENAL

Ieri, pe numele a patru membri ai gruparii, Tribunalul Bucuresti a emis mandate de arestare, in timp ce alte 13 persoane sunt arestate inca de la sfârsitul lunii martie. Anchetatorii au descoperit 130 de imobile escrocate de aceasta grupare, iar prejudiciul stabilit pâna in prezent se ridica la o jumatate de milion de euro.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici