Furaţi la gaze

În cadrul emisiunii ''Naşul'', de marţi seara, în cadrul căreia invitaţi au fost Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, Ştefan Rădeanu, director editorial "Curierul Naţional" şi Aurelian Pavelescu, avocat şi deputat, Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a fost acuzată de persoane din interior de numeroase nereguli.

1 afișare
Imaginea articolului Furaţi la gaze

Furaţi la gaze

De când principalii distribuitori de gaze, E.On Gaz şi Distrigaz Sud au cerut majorarea preţului gazelor naturale cu 10% de la 1 octombrie, tot mai multe dezbateri au fost făcute pe această temă şi tot mai multe persoane se întreabă cât de justificată este o nouă majorare.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici