Furie la Cairo. Hosni Mubarak refuză să demisioneze

Presşedintele egiptean a anunţat că îşi ţine promisiunea de a nu părăsi puterea până la alegerile din septembrie, nu a oferit un termen pentru ridicarea stării de urgenţă şi a subliniat că nici el, nici fiul său nu vor părăsi Egiptul, ţara în care vor fi înmormântaţi.

7 afișări
Imaginea articolului Furie la Cairo. Hosni Mubarak refuză să demisioneze

Furie la Cairo. Hosni Mubarak refuză să demisioneze

Cei care au cerut demisia sa vor simţi pe propria piele efectele pe care protestele le-au avut asupra Egiptului, a avertizat preşedintele, a spus Mubarak.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici