Furt la confiscari

Serviciul Cazier Judiciar si Evidente Operative din cadrul Politiei Capitalei a devenit o structura sub umbrela careia o grupare de politisti si functionari ai statului se imbogatesc peste noapte din asa-zisele operatiuni de distrugere a bunurilor confiscate pe care le gestioneaza. Depozitele din cartierul Regie din Bucuresti ale acestui serviciu sunt un adevarat bazar de bunuri puse sub sechestru, care mai de care mai pretioase, si care se „distrug" dupa bunul plac al comisiilor speciale care le gestioneaza, chiar si atunci cand dispozitiile de confiscare a marfurilor sunt contestate in instanta.

6 afișări
Imaginea articolului Furt la confiscari

Furt la confiscari

Legea prevede ca nu orice tip de marfa confiscata poate fi distrusa, ci dimpotriva obliga la valorificarea ei si la varsarea la bugetul de stat a contravalorii acestora. Dar numai dupa ce bunurile au trecut cu un titlu valabil in proprietatea statului. Totusi, anumiti politisti de la confiscari procedeaza la distrugerea bunurilor dupa cum au cheful si interesul. Doar pe hartie. In timp ce marfa ia destinatii necunoscute. Cu toate ca serviciile de informatii din Interne cunosc de ani de zile filierele hotiilor, niciun lucrator nu este deferit justitiei intrucat „grangurii" din Politie gusta si ei din borcanul cu miere de la confiscari.

Citeste toata stirea pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici