Gafele ministrului demisionabil

Noua ONG-uri i-au cerut lui Calin Popescu Tariceanu demiterea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, pentru comentarii de tip nazist. Intr-o emisiune TV, Cioroianu a afirmat ca Romania ar putea cumpara pamant in desertul egiptean pentru a-i deporta in "batalioane disciplinare" pe cei care comit fapte precum cele savarsite de Romulus Mailat in Italia. Aceasta este ultima dintr-o serie de gafe comise de tanarul nostru ministru de Externe, unele dintre ele foarte grave.

1 afișare
Imaginea articolului Gafele ministrului demisionabil

Gafele ministrului demisionabil

Liberalii, luati prin surprindere de afirmatia ministrului Cioroianu, in primul moment nici nu au reactionat. Apoi, pe surse, s-a aflat ca membrii conducerii PNL "i-ar putea cere socoteala ministrului liberal". Liderii partidului pareau convinsi ca nu este un subiect pe care sa-l lase sa treaca nesanctionat. Insa cum sedinta Biroului Politic Central a fost amanata ieri din cauza sedintei de Guvern, cazul Cioroianu va fi discutat in cursul acestei saptamani. Nici un alt lider PNL nu s-a hazardat sa-l critice pe ministrul liberal de Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici