Gainarii occidentali si fraierii români

Ani la rind i-am asteptat pe occidentali pe piata româneasca, ani la rind am asteptat sa beneficiem de produsele si serviciile la care odinioara doar visam. Occidentalii au venit, iar românii, plini de pasiune au dat iama prin produsele si serviciile acestora.

1 afișare
Imaginea articolului Gainarii occidentali si fraierii români

Gainarii occidentali si fraierii români

Mare teapa! "Promotii", "reduceri" de pret, reclame mincinoase, contracte paguboase pentru stat - toate acestea descriu cel mai bine afacerile unor multinationale cu apucaturi de gainari.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici