Garda Financiară, axată pe controale comode

Acum, când Guvernului i se cere o mai bună colectare a taxelor şi o mai cruntă combatere a evaziunii fiscale, Garda Financiară ar trebui să treacă serios la treabă. Mai exact, să-şi îndeplinească obligaţiile care i se cuvin, şi nimic altceva.

3 afișări
Imaginea articolului Garda Financiară, axată pe controale comode

Garda Financiară, axată pe controale comode

Aceasta este şi solicitarea reprezentanţilor din cadrul companiei Nexia România, care susţin că în această perioadă dificilă Garda Financiară ar trebui să-şi ia rolul în serios şi să aplice legile aşa cum ar trebui. ''Prin trecerea Gărzii Financiare în subordinea ANAF, puterea acesteia s-a sporit, ceea ce ar trebui să fie, teoretic, un lucru bun pentru a combate evaziunea fiscală. Dar, practic, Garda Financiară nu arată că s-ar implica prea mult.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici