GATA SA INTRE IN ISTORIE

Dupa ce a eliminat Fiorentina lui Adi Mutu în semifinala Cupei Italiei, proaspatul fundas lazial s-a relaxat vizitând monumentele Cetatii Eterne. Stefan Radu evolueaza la o echipa de top din Serie A si spera ca într-o zi sa ajunga la fel de iubit de catre peninsulari, cum este Mutu sau Chivu.

1 afișare
Imaginea articolului GATA SA INTRE IN ISTORIE

GATA SA INTRE IN ISTORIE

Desi se afla doar de scurta vreme în capitala Italiei, Stefan Radu s-a obisnuit cu noul regim impus de conducerea clubului. Povesteste deschis despre antrenamentele pe care le efectueaza sub conducerea lui Delio Rossi, despre modul în care a fost primit în sânul echipei, dar si despre primele impresii lasate de noua sa familie. "Totul pare diferit fata de România. Nu avem restrictii, nu sta nimeni cu politia dupa noi. Atât timp cât echipa merge bine, antrenorului nu-i pasa ce facem în timpul liber. Avem un singur antrenament pe zi, dimineata sau seara. In cantonament nu ne baga cu saptamânile, ci doar o singura zi, dar muncim zdravan. Nu are nimeni fite de mare fotbalist, toti sunt catalogati la fel", a marturisit internationalul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici