Gazul de la Midia, explozie intarziata in PNL

Desecretizarea contractului de exploatare a platoului continental va lamuri daca guvernul Tariceanu a trans-format Romania din partener la exploatare in simplu concesionar. Unii experti in domeniu sustin ca statul roman ar incasa redeventa aferenta concesionarii, dar, la nevoie, va fi nevoit sa cumpere de la firma canadia-na Sterling gaze si petrol la pretul pietei. In aceasta ipoteza, DNA s-ar putea sesiza cu privire la responsa-bilitatea lui Tariceanu, dupa precedentul dosarului “Chiuariu – Posta Romana”.

1 afișare
Imaginea articolului Gazul de la Midia, explozie intarziata in PNL

Gazul de la Midia, explozie intarziata in PNL

O eventuala escaladare a scandalului “Sterling” ar putea fi utila unor fractiuni din PNL in vederea scoaterii pe linie moarta a lui Tariceanu, care ar putea pierde atat sefia partidului, cat si desemnarea drept candidat la alegerile prezidentiale. Mai mult, intreaga poveste ar putea fi folosita ca factor de presiune in ecuatia guvernarii daca  actuala coalitie devine instabila. PD-L ar putea accepta o asociere cu PNL, fara Tariceanu, “tocat” la fel ca Adrian Nastase in dosarele mult-mediatizate  de catre DNA.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici