Geoană şi Tăriceanu îşi împart frăţeşte pomana electorală a pensiilor

Premierul Tăric­eanu a cedat din nou în faţa PSD, acceptând devansarea cu o lună a creşterii pensiilor şi mărirea salariilor profesorilor. Deciziile au fost luate marţi seara, la Palatul Victoria, la o întâlnire, convocată de Tăriceanu, cu preşedintele PSD Mircea Geoană.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană şi Tăriceanu îşi împart frăţeşte pomana electorală a pensiilor

Geoană şi Tăriceanu îşi împart frăţeşte pomana electorală a pensiilor

Fiecare dintre cei doi a fost flancat de câte o delegaţie: ministerială, în cazul PNL, formată din Dacian Cioloş (Agricultură), Cristian Adomniţei (Educaţie), Varujan Vosganian (Economie şi Finanţe) şi Paul Păcuraru (Muncă), iar de la PSD - Viorel Hrebenciuc, Marian Sârbu, Ecaterina Andronescu şi Ilie Sârbu. A fost o discuţie cu final cunoscut, întrucât, conform unor surse, Tăriceanu îl anunţase deja pe Geoană că are de gând să cedeze, cu condiţia ca PSD să nu mai iniţieze moţiunea de cenzură.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici