Gigapreţul RADET

Mai sunt doar 7 zile până când cererea RADET, de majorare cu 28,9 la sută a tarifelor pentru agentul termic livrat, va fi supusă aprobării consilierilor locali ai Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti. Toate datele indică faptul că solicitarea va primi OK-ul Consiliului.

1 afișare
Imaginea articolului Gigapreţul RADET

Gigapreţul RADET

Primarul general Adriean Videanu este optimist. "Am solicitat RADET să-şi prezinte punctul de vedere în legătură cu această majorare, după care Municipalitatea va lua o decizie în acest sens. Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) a aprobat deja majorarea, urmează să se discute şi în şedinţa de consiliu. Trebuie să luăm în calcul şi faptul că toate preţurile au crescut, la importuri, la apă, combustibil sau la energie electrică", a declarat Videanu. Cât de temeinică este argumentarea RADET, primarul general nu explică, deşi, să ne amintim că, la începutul anului trecut, acelaşi Adriean Videanu avea o cu totul altă optică. "Dacă se va face o analiză foarte atentă de preţuri de producţie şi de preţuri de vânzare, vom avea surprize foarte mari", declara atunci Videanu. De ce acum scumpirea este justificată şi atunci nu, greu de înţeles în condiţiile în care nimic sau aproape nimic nu s-a schimbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici