Giulia (ex-Candy), cântă mai puţin, arată mai mult

Giulia, fosta componentă a trupei Candy şi actuala iubită a fotbalistului Costin Manea, îşi lansează un videoclip pentru melodia „Te-am ales”.

37 afișări
Imaginea articolului Giulia (ex-Candy), cântă mai puţin, arată mai mult

Giulia (ex-Candy), cântă mai puţin, arată mai mult

Premiera videoclipului, care îl are ca regizor pe Dragoş Buliga, nu s-a lăsat aşteptată şi va fi pe posturile de specialitate în câteva zile. Videoclipul este de imagine care o arată pe Giulia, aşa cum ne-a obişnuit în ultimul timp, cu ţinute vestimentare cool şi sexy. De fapt, mult prea sexy. Partenerul Giuliei este Gabriel Guiban, care a şi compus piesa „Te-am ales”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici