Greii politicii lasă Capitala pentru a se face baroni locali

41 de şefi de Consilii Judeţene – atâtea locuri de baroni locali se scot la concurs la localele din acest an.

2 afișări
Imaginea articolului Greii politicii lasă Capitala pentru a se face baroni locali

Greii politicii lasă Capitala pentru a se face baroni locali

Sunt cele mai râvnite posturi de pe piaţa politică dintr-un motiv prozaic: prin pixurile liderilor CJ se vor tria sutele de milioane de euro provenite din fondurile europene, precum şi toate afacerile importante dintr-un judeţ. Din punct de vedere politic, posturile devin cu adevărat importante dacă legea electorală, care se va vota săptămâna aceasta în Parlament, va spune că şefii de Consilii se aleg uninominal.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici