Guvernul lui Mos Craciun

Dupa ce timp de mai bine de doua luni Romania n-a avut Guvern, intr-o singura zi, Exe­cutivul condus de Boc a trecut de Parlament, a depus jura­mantul si s-a si intrunit intr-o prima sedinta. Cu toate ca avea nevoie de doar 236 voturi, in favoarea proaspatului Gu­vern s-au inregistrat 276 de vo­turi, peste 30 dintre acestea venind de la opozitie, desi liderii PSD si PNL, Mircea Geoana, res­pectiv Crin Anto­nescu, s-au batut cu pumnul in piept ca vor respinge noul Cabinet.

2 afișări
Imaginea articolului Guvernul lui Mos Craciun

Guvernul lui Mos Craciun

Geoana le-a cerut pesedistilor sa iasa din sala la votul de incredere, dar acestia l-au refuzat, ho­tarand sa vo­teze cu bilele la vedere. Sifonat, seful PSD i-a avertizat pe senatorii si de­putatii social-democrati ca cine va vota pentru Cabinetul Boc risca sanctiuni severe. Nici in tabara liberalilor n-a fost liniste si pace, tradatorii care au in­curcat voit bilele sau nu le-au aratat liderilor partidului fiind panditi de pericolul excluderii. Calaul celor care au calcat stramb este prim-vice­pre­se­din­tele PNL Ludovic Orban, care a afirmat ca numarul mare de voturi in favoarea investirii Execu­tivului a reprezentat pen­tru el "o surpriza ne­placuta".


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici