GUVERNUL VREA SĂ PUNĂ TAXA PE BĂNCI. CINE PLÃTEŞTE. BNR: „Efectul va fi resimţit de populaţie”

Guvernul ar putea lua în calcul introducerea unui impozit suplimentar pentru bănci, pe modelul vehiculat în Uniunea Europeană. Declaraţia a fost făcută luni de ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

10 afișări
Imaginea articolului GUVERNUL VREA SĂ PUNĂ TAXA PE BĂNCI. CINE PLÃTEŞTE. BNR: „Efectul va fi resimţit de populaţie”

GUVERNUL VREA SĂ PUNĂ TAXA PE BĂNCI. CINE PLÃTEŞTE. BNR: „Efectul va fi resimţit de populaţie”

Acesta a spus că Executivul va analiza, săptămâna viitoare, într-o întâlnire cu reprezentanţii BNR, un plan de măsuri de redresare economică, între acestea urmând să se regăsească introducerea unui impozit suplimentar pentru bănci sau un nou produs de creditare pentru IMM-uri. "Am discutat, astăzi (luni - n.r.), în coaliţie despre oportunitatea unui set de măsuri suplimentare pentru redresarea economiei.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici