Harry Potter - tata a trei copii, la finalul ultimului volum al seriei

In finalul ultimului volum al seriei "Harry Potter", creata de scriitoarea J. K. Rowling, vrajitorul si prietenii sai, Ron si Hermione, sint adulti si parinti, iar maleficul Voldemort nu mai exista, potrivit versiunii preluate de cotidianul elvetian `Le Temps` de pe Internet. In versiunea celui de-al saptelea volum care circula de citeva zile pe Internet, saga se termina pozitiv pentru celebrul vrajitor.

1 afișare
Imaginea articolului Harry Potter - tata a trei copii, la finalul ultimului volum al seriei

Harry Potter - tata a trei copii, la finalul ultimului volum al seriei

Cotidianul `Le Temps` atentioneaza insa ca nu stie daca este vorba de adevarata carte "Harry Potter" sau de o farsa foarte elaborata. Aceeasi publicatie este de parere ca ar fi fost un miracol ca secretul sa fie pastrat pina la ora lansarii oficiale a volumului, ieri, ora 24.00 GMT, tinind cont ca in ultimele zile au fost deja distribuite 12 milioane de copii ale cartii in 96 de tari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici