Heroina, moartea de la colţul străzii

Reporterii “Adevărul” au urmărit şi au surprins tranzacţii cu heroină în plină stradă. Este drogul care domină în Capitală. Peste 40.000 de consumatori la nivel naţional, dintre care peste 30.000 în Capitală. Drogurile se vând în zona şcolilor, în cluburi şi chiar lângă centrele de dezintoxicare.

4 afișări
Imaginea articolului Heroina, moartea de la colţul străzii

Heroina, moartea de la colţul străzii

Din cauza supradozelor sau a narcozelor, tinerii mor pe capete în România. Pentru a-şi obţine dozele tâlhăresc oameni nevinovaţi. Părinţii nu mai ştiu la ce şcoli să-şi înscrie copiii pentru a-i feri de flagelul “morţii albe”. De partea cealaltă, copiii traficanţilor stradali dorm cu spaima cuibărită în suflet să nu le spargă iar mascaţii şi să nu-i ia pe tati sau pe mami la secţie.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici