Hipocrate trage obloanele

Interviul cu medicul blogger, Florin Chirculescu, publicat recent de ZIUA a starnit destule reactii in lumea medicala, dar niciuna oficiala. Analiza taioasa si la obiect a situatiei reale din spitale, facuta de chirurgul de la Spitalul Universitar, inclusiv intr-o scrisoare deschida adresata ministrului Bazac, este dezbatuta aprins de colegii sai din spitalele bucurestene.

1 afișare
Imaginea articolului Hipocrate trage obloanele

Hipocrate trage obloanele

Toata lumea e de acord ca nu sunt bani suficienti si ca un sistem nu poate fi reformat usor sau rapid, dar si ca lucrurile s-au agravat nepermis de mult, iar modul de actiune al ministrului Sanatatii nu a facut decat sa puna gaz pe foc. Medicii de spital, medicii de familie, au devenit tinta predilecta a emisiunilor TV, lumea vrea sange, masuri drastice, iar corpul medical se simte expus oprobriului si profund nedreptatit. Reactia nu va intarzia sa apara. Medicii de familie au anuntat proteste, iar colegii lor din spitale ar putea pregati masuri chiar mai radicale. Una dintre ele ar putea fi, asa cum spune un director de spital, o greva totala de sase ore.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici