Honorius Prigoană şi-a recunoscut înfrângerea

Candidatul PD-L pentru postul de deputat în Colegiul 1, Honorius Prigoană, l-a felicitat pe candidatul PNL, Radu Stroe, pe care numărătoarea paralelă a PNL îl dă câştigător la alegerile de duminică seară, cu un scor final de 70,073% la 29,93%, după numărarea voturilor din toate cele 25 de secţii.

2 afișări

"Domnul Stroe începe un mandat scurt, direct în opoziţie. Să vedem ce va reuşi să facă în acest mandat" a spus Prigoană jr..

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici