Hrebenciuc şi-a pus stomacul în ghips

După modelul brevetat de Stănculescu, care şi-a pus piciorul în ghips la revoluţie, Viorel Hrenbenciuc, cel alintat duios de colegi „javra“, s-a internat brusc în spital, culmea coincidenţei, în aceeaşi zi în care s-au operat arestările în dosarul DGIPI - Popoviciu.

1 afișare
Imaginea articolului Hrebenciuc şi-a pus stomacul în ghips

Hrebenciuc şi-a pus stomacul în ghips

Şi, pentru ca totul să fie cât mai credibil, un ziarist de la „Cotidianul“, apropiat „javrei“, a postat pe blogul său personal analizele lui Hrebenciuc, acesta dorind probabil să convingă opinia publică că nu suferă de vreo boală specifică guzganilor, ci de un banal ulcer. Din informaţiile noastre rezultă, însă, că Hrebenciuc are cu totul alte „suferinţe“. Potrivit unor surse medicale bine informate din spitalul Elias, unde a fost internat Hrebe, acesta a suferit un atac de panică, apărut probabil în urma evenimentelor de la DGIPI.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici