«Iartă-mă, mamă!»

Mama autorului triplului asasinat de la Ploieşti, Traian Micu, o bătrânică de 66 de ani, tanti Maria, e distrusă după ce a aflat că fiul său a comis o asemenea faptă. Ea nu îşi poate explica comportamentul acestuia, cu atât mai mult cu cât, cu numai două zile înainte, îi spusese că se împacă cu Mia, fosta soţie. În crima de la Ploieşti, din dimineaţa zilei de duminică, şi-au pierdut viaţa Mia, fosta soţie a lui Traian, tatăl acesteia, Nicolae Dinu şi copilul Costin Cătălin Micu, de 13 ani.

1 afișare
Imaginea articolului «Iartă-mă, mamă!»

«Iartă-mă, mamă!»

Pe mama criminalului am găsit-o la o vecină. Era distrusă. A fost chemată de nişte vecini de dincolo de râul Bâsca, cel care desparte casa în care a copilărit Traian de restul satului Bogza, comuna Chiojdu, din judeţul Buzău. Mergând agale şi cocoşată pe uliţa strâmtă, bătrâna a izbucnit în lacrimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici