Iată noii sâni ai Andreei Spătaru!

Înainte, mărimea ei la sutien era 75B. Acum, graţie implantului cu silicon, Andreea Spătaru are 75D. La mai bine de o lună de când a apelat la chirurgia plastică pentru a-şi mări bustul, blonda de la Naţional TV se mai gândeşte la încă o intervenţie. Tot în zona sânilor. Operaţia o va face în acestă primăvară şi o va costa 1.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Iată noii sâni ai Andreei Spătaru!

Iată noii sâni ai Andreei Spătaru!

Miss Playboy este foarte încântată de noii ei sâni. Perfecţionistă din fire, blonda spune că mai are nevoie de o mică intervenţie la bust. Ea vrea să îndepărteze cicatricele rămase în urma operaţiei de mărire a sânilor, suferită la jumătatea lunii decembrie, anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici