Igaş a devenit, ieri, ministru de interne

Schimbările din Ministerul Administraţiei şi Internelor, dezvăluite încă de ieri de ziarul „Puterea”, au fost decise şi anunţate de ministrul Traian Igaş. Dan Fătuloiu şi Petre Tobă au plecat din funcţiile de secretar de stat în MAI, respectiv şef al Poliţiei Române, dar şi şeful IPJ Neamţ, Aurelian Vasea Şoric.

5 afișări
Imaginea articolului Igaş a devenit, ieri, ministru de interne

Igaş a devenit, ieri, ministru de interne

Traian Igaş, a anunţat, ieri, că a solicitat eliberarea din funcţie a secretarului de stat, Dan Valentin Fătuloiu, şi a şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, în urma verificărilor declanşate după crima de la Piatra Neamţ.Premierul Emil Boc a fost de acord cu schimbările propuse de Traian Igaş, dar şi cu înlocuitorii celor doi propuşi de ministru: şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, Liviu Popa, ca secretar de stat pe probleme de ordine şi siguranţă publică, şi ataşatul pentru afaceri interne la Ambasada României din Marea Britanie, Ioan Dascălu, ca şef al Poliţiei Române.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici