Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ajuns la mare. Dar ei nu-i place

După ce au fost împreună în oraşul de sub Tîmpa, la meciul FC Braşov – FC Steaua, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au poposit acum pe litoralul românesc.

6 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ajuns la mare. Dar ei nu-i place

Adrian Ştefan Iliescu, “uşurat” de ceasul de peste 50.000 de euro

"Am venit la mare pentru a ne odihni. Sîntem doi oameni care muncim mult şi avem nevoie de relaxare", a declarat pentru "Naţional" fostul iepuraş Playboy. De altfel, timişoreanca recunoaşte că nu a mai fost de mulţi ani pe litoralul românesc şi, după cum spune, n-a pierdut nimic. "Îmi place foarte mult marea, dar la noi nu îmi prea place. Apa e foarte murdară şi plină de alge", a punctat iubita lui Ilie Năstase, preferînd mai mult scăldatul în piscina hotelului unde e cazată.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici