Iliescu şi Cartianu,duel pentru Revoluţie

La cele mai importante lansări de ieri, de la Târgul de Carte Bookfest, publicul a putut vedea glonţul care l-a ucis pe Ceauşescu şi pe tânărul care l-a insultat pe Iliescu.Cu câteva minute înainte ca Grigore Cartianu să le arate cititorilor cartuşul extras din zidul unităţii militare de la Târgovişte, un student striga către Ion Iliescu: „Criminalule!“.

4 afișări
Imaginea articolului Iliescu şi Cartianu,duel pentru Revoluţie

Iliescu şi Cartianu,duel pentru Revoluţie

Redactorul-şef al "Adevărului" şi-a continuat maratonul de prezentare a cărţii sale, "Sfârşitul Ceauşeştilor", invitând la stand oameni care au participat la Revoluţia din 1989.Grigore Cartianu i-a acordat un autograf chiar şi lui Ion Ceauşescu, 78 de ani, fratele fostului preşedinte al României, venit să cumpere trei cărţi, pentru el şi nepoţi. Ion Ceauşescu ne-a declarat că "Adevărul despre Revoluţie este întotdeauna bine venit" şi că este de acord cu ce s-a relatat în mass-media, în articolele din "Adevărul" şi în emisiunile de la B1 TV.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici