Iluzionistul

In cazul pe care il prezentam in continuare, SC Arcelor MITTAL Galati a fost obligata, prin sentinta definitiva, la plata a circa 5,6 milioane USD catre firma "Dunarom Trading Company" SRL, pentru rezilierea unilaterala a unui contract de prestari servicii. Hotararea de obligare la plata, data de Curtea de Apel Galati, definitiva si executorie, a dus la declansarea procedurilor de executare silita, chiar daca MITTAL Galati a atacat sentinta cu recurs la Inalta Curte. MITTAL Galati mai pierduse recent, in mod irevocabil, un dosar identic, totcu "Dunarom", dar cu daune mai reduse, de 2,9 milioane USD.

1 afișare
Imaginea articolului Iluzionistul

Iluzionistul

Pentru a opri executorul judecatoresc sa-i goleasca silit, pentru a doua oara, conturile bancare, MITTAL Galati a apelat la casa de avocati "Stoica & Asociatii", care apartine liderului PD-L Valeriu Stoica, fost ministru al Justitiei in perioada 1996 - 2000, pe care a mandatat-o sa se ocupe de sustinerea unei "cereri de suspendare provizorie a executarii" la Sectia comerciala a Inaltei Curti, invocand o cauza de "maxima urgenta", in baza articolelor 300 si 403 din codul de procedura civila. Articole de lege care lasa loc de arbitrariu, cu interpretari contradictorii si confuze, ce pun in discutie si existenta unei practici neunitare in privinta sistemului de repartizare aleatorie a dosarelor, impuse Romaniei la presiunile Uniunii Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici