Împărţiţi Lumina cu ceilalţi!

Creştinarea României a pornit din Dobrogea, se spune. De Înviere, la peştera Sfîntului Apostol Andrei au venit credincioşii să se roage şi să ia lumină, dar şi petrecăreţii cu gîndul la manele şi grătare.

1 afișare
Imaginea articolului Împărţiţi Lumina cu ceilalţi!

Împărţiţi Lumina cu ceilalţi!

Dobrogea Sfîntului Andrei se înclină de la Cernavodă, timidă şi lină, cu respiraţie calmată, după ce a scăpat de vuietul maşinilor care aleargă pe o autostradă în căutare de soare.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici