Importam inflatie!

Romanii raman la alimentele scumpe din Uniunea Europeana. In pofida scumpirii galopante a produselor alimentare din statele UE, importatorii continua sa aduca marfa si materii prime din aceste tari.

1 afișare
Imaginea articolului Importam inflatie!

Importam inflatie!

Importatorii de produse alimentare din celelalte state ale Uniunii Europene nu vor renunta la contractele pe care le au cu furnizorii europeni, chiar daca produsele s-au scumpit semnificativ in ultimele saptamani si este de asteptat ca preturile sa mai creasca cel putin pana la sfarsitul anului, ne-au declarat comerciantii.Introducerea pe piata romaneasca a unor produse cu preturi mai mari se va reflecta direct in nivelul inflatiei, care oricum a crescut in luna septembrie, pe fondul scumpirii produselor alimentare. „Nu este nicio afacere sa renuntam sa mai aducem carne din statele UE si sa incheiem noi parteneriate cu state din afara pietei unice, din cauza costurilor suplimentare cu taxele de vama”, explica directorul general al producatorului de mezeluri Angst, Sorin Minea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici