Începe goana după bonuri fiscale

Codul Fiscal urmează să fie modificat din toamnă, astfel încât costurile cu reabilitarea locuinţei să fie deductibile fiscal, iar cumpărătorii de bunuri şi servicii să beneficieze de o primă în schimbul bonurilor fiscale adunate.

4 afișări
Imaginea articolului Începe goana după bonuri fiscale

Începe goana după bonuri fiscale

În limita unui plafon anual stabilit de Guvern, persoanele fizice care achiziţionează bunuri şi servicii vor primi de la stat, potrivit afirmaţiilor primului ministru Boc, un procent, în funcţie de valoarea bonurilor fiscale adunate, ca o metodă de combatere a evaziunii fiscale.

Citeste mai multe pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici