Începe marea concediere de la stat

Guvernul şi ministerele desfiinţează câteva mii de posturi, îngrijorându-i pe toţi bugetarii. Unul din cinci funcţionari ai Palatului Victoria sau din ministere va fi trimis în şomaj, a hotărât ieri Executivul, fără să se consulte cu sindicatele de profil.

1 afișare
Imaginea articolului Începe marea concediere de la stat

Începe marea concediere de la stat

Un zvon negru circula ieri pe culoarele Palatului Victoria, punând pe jar şi funcţionărimea, şi sindicatele: posturile din administraţia centrală vor fi reduse cu 20%. “Partea sindicală nu a fost anunţată despre această intenţie a Guvernului”, ne-a declarat Valentin Mocanu, purtătorul de cuvânt al CNSLR Frăţia.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici