Începe marea imunizare antiporcină!

Primele 250.000 de doze de vaccin antiporcină din cele 1.340.000 produse într-o primă tranşă de Institutul Cantacuzino pleacă în această dimineaţă către Direcţiile de Sănătate Publică din Bucureşti şi din judeţele Moldovei în care există focare de gripă porcină: Iaşi, Suceava şi Botoşani.

5 afișări
Imaginea articolului Începe marea imunizare antiporcină!

Începe marea imunizare antiporcină!

Dozele vor fi utilizate pentru protejarea medicilor, militarilor, studenţilor şi a elevilor de peste 16 ani. Vaccinul va fi livrat, în tiruri frigorifice, sub pază militară, Direcţiilor de Sănătate Publică, care, la rândul lor, îl vor distribui medicilor de familie şi celor şcolari. Medicii vor vaccina pacienţii trecuţi pe liste, însă numai cu acordul acestora, deoarece vaccinarea nu este obligatorie.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici