Înghesuială de politicieni pe visul Patriarhului

Încărcătura emoţională prilejuită de moartea Patriarhului Teoctist este abil speculată în aceste zile de oamenii politici. Majoritatea dintre aceştia fac referire la "moştenirea" Patriarhului şi la "visul neîmplinit al construirii Catedralei Neamului"… Dar este într-adevăr construirea Catedralei Patriarhale cea mai importantă prioritate pentru viitorul Patriarh al României?

1 afișare
Imaginea articolului Înghesuială de politicieni pe visul Patriarhului

Înghesuială de politicieni pe visul Patriarhului

Dacă este să ne gândim la nenumăratele monumente istorice încă nerestaurate care aparţin patrimoniului bisericesc, la puţinătatea căminelor de bătrâni pe care BOR le are în grijă ori la alte acţiuni sociale la care BOR a rămas restantă, răspunsul ar fi mai degrabă negativ. Am adresat această întrebare câtorva politicieni şi oameni ai cetăţii, unii dintre ei, direct implicaţi în povestea nesfârşită - începută undeva la începutul secolului XX - a Catedralei Patriarhale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici