Interzis tinerilor la locuinţe!

Cine are naiva iniţiativă să-şi caute drepturile la instituţiile care sunt obligate să deruleze programe destinate tinerilor va avea parte de următoarea reţetă: "Nu aici, nu noi ne ocupăm, nu avem anul acesta nimic". Iar asta după zeci de ore de plimbat de la Primăria Generală la ANL, de la ANL la primăriile de sectoare. Pe un scaun rece din tramvai te gândeşti apoi la cum spunea edilul-şef Adriean Videanu că nu vrea să transforme Bucureştiul într-un oraş social.

1 afișare
Imaginea articolului Interzis tinerilor la locuinţe!

Interzis tinerilor la locuinţe!

Cert este că anul acesta nu se va construi nimic în Capitală. Nimic de la stat pentru tineri, căci în rest investitorii privaţi construiesc pe sezon câte un complex rezidenţial. "Banii nu sunt o problemă pentru municipalitate" şi "Nu avem terenuri pe care să ridicăm nişte locuinţe pentru tineri" sunt iarăşi două declaraţii ale lui Videanu, care dovedesc lipsa totală de interes pentru forţa de muncă tânără care contribuie la "creşterea" Capitalei. Se pare că edilul-şef a devenit un model şi pentru reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), care justifică simplu: "Nu avem teren!". În prezent, există peste 10.000 de cereri depuse la primăriile de sector.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici