Investitia Nokia la Cluj, boicotata de politicienii germani

Romania nu a acordat nici o facilitate fiscala si nu a dat nici un ajutor de stat companiei Nokia, dupa ce aceasta a decis sa investeasca la Cluj, spune Dana Daraban, consilierul ministrului finantelor. Precizarea vine pe fondul unor tensiuni declansate de sindicatelele si politicienii germani ca reactie la decizia liderului mondial al productiei de telefoane mobile, Nokia, de a-si inchide fabrica din Bochum pentru a-si muta productia in Romania.

1 afișare
Imaginea articolului Investitia Nokia la Cluj, boicotata de politicienii germani

Investitia Nokia la Cluj, boicotata de politicienii germani

Martin Schultz, presedintele Grupului Socialist din Parlamentul European, a cerut ieri Uniunii Europene sa nu permita mutarea fabricii din Germania la Cluj, dar cererea sa a fost respinsa de Jose Manuel Barroso, presedintele CE. "Nokia incearca sa inchida o fabrica in Germania si sa deschida o alta in Romania cu sprijin financiar al UE. Rog sa se verifice si, daca este adevarat, sa nu se permita acest lucru", a solicitat Schultz.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici