Ion Iliescu si Adrian Nastase, cei mai importanti oameni ai Stangii

"...Stanga incepe sa se „repare” iute dupa eclipsa pe care a avut-o. Ma refer la PSD, dar ma refer si la alte lucruri care sunt in jurul sau sau apropiate de social-democratie. Lumea votanta a partidului nostru nu mai este o lume saraca-saraca. Ideea asta de iobagi care voteaza PSD este o alta prostie care se vehiculeaza. Lucrurile s-au schimbat mult, peste tot. Mergi prin tara, la sate, si vezi ca oamenii sunt informati, nu se mai pune problema ca in 1990 – „Iliescu apare, soarele rasare!”, spune Razvan Theodorescu.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Iliescu si Adrian Nastase, cei mai importanti oameni ai Stangii

Ion Iliescu si Adrian Nastase, cei mai importanti oameni ai Stangii

"Profilul lui Adrian Nastase! Este profilul omului de Stanga, la care nu adaugati prostiile cu termopane ori alte lucruri. Astea, daca au existat, el le-a lamurit. Este exact profilul guvernarii din care am facut si eu parte... Sigur, aici pot sa fiu subiectiv, dar asta cred, un guvern social-democrat cu masuri social-liberale...”, a mai afimat Theodorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici