Ion Ţiriac n-a invitat-o pe Andreea Marin la botezul nepotului său

Miliardarul Ion Ţiriac şia botezat nepotul chiar de Ziua Copilului, duminică, 1 iunie. Naşii de botez ai micuţului Alexandru Ţiriac au fost Dana Safta, medic ORL la Spitalul Elias din Capitală, şi Karim, fratele mai mic al lui Ion Ion Ţiriac, de numai 12 ani.

8 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac n-a invitat-o pe Andreea Marin la botezul nepotului său

Ion Ţiriac n-a invitat-o pe Andreea Marin la botezul nepotului său

Spre surprinderea celor prezenţi, Andreea Marin nu s-a numărat printre invitaţii serii. „Zâna Surprizelor” nu a fost, de fapt, invitată la botezul anului.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici