Isarescu: Nu mai este nevoie ca leul sa scada

„Nu vom vedea nici o apreciere sau depreciere puternica a monedei nationale in aceasta perioada. Cursul este stabilizat. Nu mai vedem nici aprecieri, nici deprecieri puternice. Si ar fi si daunator pentru economie sa avem astfel de salturi“, a declarat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

5 afișări
Imaginea articolului Isarescu: Nu mai este nevoie ca leul sa scada

Isarescu: Nu mai este nevoie ca leul sa scada

Declaratia guvernatorului bancii centrale vine in concordanta cu alte afirmatii, exprimate miercuri de seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici