Isteria loteriei, „în direct“

Cele peste opt milioane de euro rămase în joc la 6/49 au produs o nebunie generală în România. Cum era de aşteptat, s-au găsit imediat şi cei care să profite de această ocazie. OTV, prin intermediul faimosului personaj Stelian Ogică, a iniţiat pe post o campanie prin care telespectatorii sunt invitaţi să participe la viitoarea extragere Loto prin intermediul "biletelor colective".

1 afișare
Imaginea articolului Isteria loteriei, „în direct“

Isteria loteriei, „în direct“

Fiecare participant cotizează cu câte o sută de euro, urmând ca, în caz de câştig, acesta să se împartă la numărul de participanţi. Împătimitul şi controversatul jucător de loto Stelian Ogică, cel care, în 2001, a fost arestat şi cercetat penal pentru că a susţinut că a câştigat primul pot de un milion de euro din istoria loteriei române, "loveşte din nou". Fiind invitat în direct, duminică seara, la postul OTV, Ogică a propus o variantă-şoc, care ar putea isteriza întreaga Românie: un "bilet pe acţiuni" de 23 de numere care să coste 144.000 de euro(144 de acţiuni a câte 100 de euro/acţiune). Dacă "grupul Ogică" va câştiga, acţionarii vor împărţi cele peste 10 milioane de euro în funcţie de acţiuni. Dacă vor pierde, se vor resemna cu meritul de a fi părtaşi la un pariu demn de Cartea Recordurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici