Istoria pentru elevii de a VIII-a se opreste la 9 mai 1945

Dupa recenta reevaluare a materiei de la disciplina «Istoria romanilor», pentru clasa a VIII-a, s-a constatat ca profesorii de specialitate au eliminat total capitolul privitor la perioada Romaniei de dupa 1945. Intreaga istorie a tarii se opreste, pentru elevii de la gimnaziu, la 9 mai 1945.

2 afișări
Imaginea articolului Istoria pentru elevii de a VIII-a se opreste la 9 mai 1945

Istoria pentru elevii de a VIII-a se opreste la 9 mai 1945

De la aceasta data si pana in prezent, Romania nu mai exista. In noua programa pentru studiul istoriei nationale, disciplina care reprezinta una dintre cele cele selectate pentru evaluarea elevului in perspectiva admiterii la liceu, autorii au scos definitiv capitolul „Romania dupa al Doilea Razboi Mondial“.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici