Italia ne uraste

Politicienii, presa si opinia publica italiana s-au coalizat impotriva imigrantilor romani, dupa un oribil viol comis la Roma de un roman de origine roma.

1 afișare
Imaginea articolului Italia ne uraste

Italia ne uraste

Giovanna Reggiani, in virsta de 47 de ani, sotia unui capitan de marina, a fost batuta si violata marti seara, fiind gasita in coma profunda intr-un sant din apropierea unei tabere din suburbia Romei unde traiesc multi romani. Presupusul sau agresor, Romulus Nicolae Mailat, roman de etnie roma din Avrig, judetul Sibiu, in virsta de 24 de ani, cu antecedente penale in Romania, a fost arestat. O imigranta romanca, ce locuia in aceeasi tabara cu atacatorul, a fost cea care a indicat autoritatilor vinovatul, dupa ce l-a vazut cind tira victima. In locuinta improvizata a lui Mailat a fost gasita geanta victimei, iar romanul era plin de zgirieturi, provocate probabil de aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici