Iuşcenko l-a băgat pe Băsescu la apă în Bâstroe

Ucraina va continua, fără nici o rezervă, lucrările la canalul Bâstroe, fiind vorba despre o chestiune care ţine de suveranitatea acestei ţări.

1 afișare
Imaginea articolului Iuşcenko l-a băgat pe Băsescu la apă în Bâstroe

Iuşcenko l-a băgat pe Băsescu la apă în Bâstroe

Aşa a declarat, ieri, preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko, după întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu Traian Băsescu. „În ceea ce priveşte canalul Bâstroe, este vorba despre teritoriul suveran al Ucrainei, unde statul ucrainean are dreptul propriu de a desfăşura o activitate suverană. Este o poziţie generală, lucru care a fost adus azi (ieri – n.red.) la cunoştinţa părţii române”, a afirmat liderul de la Kiev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici