Jobs a devenit ce nu-şi dorea: cel mai bogat om din cimitir

La Google, pe holurile Microsoft, în birourile şefilor de la Samsung, printre angajaţii de la HTC şi Motorola s-a făcut ieri linişte mormântală. Tabletele, telefoanele şi laptopurile au ridicat steagul alb în vitrinele magazinelor şi au oprit bătălia vânzărilor.

3 afișări
Imaginea articolului Jobs a devenit ce nu-şi dorea: cel mai bogat om din cimitir

Jobs a devenit ce nu-şi dorea: cel mai bogat om din cimitir

La Apple e doliu, fostul şef Steve Jobs a pierdut lupta cu cancerul. Merita, cam cât de bun a fost Steve Jobs? Atât cât să adune o mare de flori în faţa magazinelor Apple din lume, să-l facă pe preşedintele Statelor Unite să spună că "lumea a pierdut un vizionar", iar Bill Gates, Mark Zuckerberg şi ceilalţi şefi ai corporaţiilor să declare că "e o pierdere uriaşă" pentru branşă.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici