Joburile care sunt căutate şi pe timp de criză

În condiţiile în care economia încă resimte efectele crizei care a debutat în 2008, cifrele privind şomajul se modifică foarte puţin de la o lună la alta, iar numărul de locuri de muncă nou create este foarte mic.

2 afișări
Imaginea articolului Joburile care sunt căutate şi pe timp de criză

Joburile care sunt căutate şi pe timp de criză (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În America, mai mult de 2 milioane de persoane nu au job, iar autorităţile tocmai au anunţat cel mai mare şomaj din ultimii 20 de ani. Peste toate acestea, vine şi prezicătorul crizei, economistul Nouriel Roubini, care spune că economia se întoarce în recesiune în 2012.

În aceste condiţii, să-ţi găseşti un job care să reziste vremurilor dure pe care le trăim pare misiune imposibilă.

Şi totuşi, specialiştii în resurse umane spun că există şi meserii care pot rezistă crizei ba, mai mult, care vor fi la mare căutare în anii viitori.

Citeşte mai multe despre joburile care sunt căutate şi pe timp de criză pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici