Jurnalistul Victor Ciutacu, agresat de doi simpatizanţi ai preşedintelui Băsescu

Redactorul-şef al cotidianului "Jurnalul Naţional", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bătaie, luni seară, în centrul comercial Băneasa Shopping City, de către doi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu. Incidentul s-a petrecut în timp ce jurnalistul se afla la cumpărături împreună cu copilul său.

4 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Victor Ciutacu, agresat de doi simpatizanţi ai preşedintelui Băsescu

Jurnalistul Victor Ciutacu, agresat de doi simpatizanţi ai preşedintelui Băsescu

"Doi susţinători ai preşedintelui au simţit nevoia să-mi rupă mie picioarele preventiv, urmând pe listă Gâdea şi Badea", a declarat Victor Ciutacu.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici