Justiţia boicotează interesul naţional!

Secretarul general al Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor, Mihai Ionescu, spune că activităţile comerciale sunt complet blocate de protestul magistraţilor şi îi acuză că boicotează interesele naţionale.

4 afișări
Imaginea articolului Justiţia boicotează interesul naţional!

Justiţia boicotează interesul naţional!

"Au atâta infatuare în ei aceşti magistraţi... Au fost apelurile Guvernului, apelurile preşedintelui, apelurile tuturor partidelor, sunt nesimţiţi, ăsta este cuvântul. Nu poţi să paralizezi o ţară. Eu îi acuz de boicotarea intereselor naţionale, pentru că aici este vorba nu de o firmă sau alta, ci de întreaga economie", a declarat, pentru Realitatea Fm, Mihai Ionescu.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici