Karatista Lia Olguţa Vasilescu vrea disciplină cu bătaia în şcolile româneşti

Lia Olguţa Vasilescu, preşe­dinta Comisiei de învăţământ a Camerei Deputaţilor, a găsit soluţia statornicirii disciplinei în şcoli: bătaia. În opinia profesoarei de limbă şi literatură română Olguţa Vasilescu, „o palmă” dată copiilor recalcitranţi sau obraznici ar fi soluţia ideală. Fosta karatistă declară că se gândeşte chiar la o modificare a Legii învăţământului prin care să se introducă permisiunea folosirii „forţei moderate”. Ieri, dna deputat a declarat presei că „altă soluţie nu vede pentru stoparea violenţei în şcoli”, precizând că ideile nu i-ar aparţine, ci „sunt discuţii pe care le port cu profesorii de mai multă vreme”. Dna preşedintă crede că „nu se mai poate aşa” şi că am putea şi noi să introducem în lege, precum englezii, „folosirea forţei moderate în şcoli”.

1 afișare
http://www.gandul.info/karatista-lia-olguta-vasilescu-vrea-disciplina-bataia-scolile-ro.html?3927;349312

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici