Katrina i-a scos din foame!

Maiştri, ingineri proiectanţi, simpli muncitori. Cei mai mulţi spun că s-au săturat să fie trataţi ca nişte ciocănari de doi bani pe lună. De aceea şi-au luat lumea în cap şi au acceptat prima ofertă de muncă. Şansa şi o firmă de recrutare i-au dus tocmai într-un şantier naval din Larose, o localitate situată în apropiere de New Orleans. Acum câştigă de opt-zece ori mai mult decât în ţară.

1 afișare
Imaginea articolului Katrina i-a scos din foame!

Katrina i-a scos din foame!

Totul a început în urmă cu cinci-şase ani, atunci când o firmă de shipping din America a adus la reparat printr-un intermediar mai multe vapoare în România. La vremea respectivă americanii au fost miraţi de calitatea excelentă, rapiditatea şi preţul scăzut al reparaţiilor făcute pe şantierele navale din Tulcea şi Galaţi, localităţi despre care yankeii ştiu de regulă doar că se găsesc în ţara lui Dracula, Ceauşescu şi Nadia Comăneci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici